HYGGEDANMARK

Leveringsbetingelser

Levering

Du vil modtage dine varer inden for 1-3 hverdage efter dit køb af de varer, der er på lager.

Leveringstiden finder du ud fra den enkelte vare. Hvis du har bestilt flere varer og dele af ordren er bestillingsvare, sender vi dem sammen. Der kan dog forekomme delforsendelser. Dette betaler du naturligvis ikke for.

Ved møbler skal længere leveringstid påregnes, da det er en bestillingsvare og kommer direkte fra leverandøren.

OBS: Omkring jul og udsalg samt ved ferielukket kan der forekomme længere leveringstid. Vi anbefaler derfor, at du bestiller julegaver i god tid.

Der leveres ikke lørdag, søndag og helligdage.

Vi leverer til brofaste øer i Danmark.

 

Ved ankomst af varen

Straks ved ankomst af varen skal du tjekker for fejl og mangler. Er der synlige fejl og mangler, skal du du kontakt os hurtigst muligt og senest 7 dage efter modtagelse af varen.

VIGTIGT ! Hvis varen er beskadiget, når du modtager den

Hvis emballagen er beskadiget eller bærer synlige tegn på defekt, når den bliver leveret, skal du på fragtbrevet kvittere for modtagelsen med forbehold for eventuelle skader på indholdet. Alternativt kan du nægte at modtage varen, eller bede chaufføren om at blive mens du pakker varen op. 

 

Er der lavet aftale med HYGGEDANMARK.dk om levering på adressen, uden du er hjemme, sker dette på dit eget ansvar.

Vi leverer dine varer på det sted på adressen, som du har bestemt – forudsat at der er fri passage. Inden vi leverer dine varer, bedes du derfor sikre, at der er fri og uhindret adgang til det sted, hvor dit møbel skal placeres.

Forgæves levering

Hvis vi ikke kan levere varen af pladsmæssige årsager, eller hvis du ikke er hjemme på det aftalte tidspunkt, og varen skal tages med retur, opkræver vi også fragtgebyr for en evt. ny levering.

Nægtet modtagelse eller uafhentede pakker

Har du nægtet modtagelse eller uafhentet pakke, vil der blive fratrukket hvad der svarer til vores oprindelige omkostning alt efter pakke størrelse/vægt. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ved fragtmand hæfter du selv for den fulde fragtudgift, dette kan koste op til kr. 1000,- ønskes der gensendt, betaler du selv for denne forsendelse.

 

Denne side er senest opdateret d. 11.02.2021