HYGGEDANMARK

Sikkerhed

Sikkerhed

 

HYGGEDANMARK.dk benytter QuickPay som betalingsgateway. QuickPay, der Payment Service Provider for 30.000 netbutikker og månedligt håndterer mere end 2.000.000 betalinger, er certificeret af PCI Security Standards Council efter den seneste udgave af PCI DSS Level 1. Dette er en omfangsrig process, der bla. involverer:

  • En årlig rapport - en såkaldt "Report on Compliance" (ROC) udført af en Qualified Security Assessor (QSA)
  • Kvartalsvise netværksscanninger, udført af en såkaldt Approved Scan Vendor (ASV)
  • En lang række regler og retningslinjer for hvorledes data behandles og opbevares

QuickPay opererer således med det højeste niveau af sikkerhed, hvilket bl.a. betyder, at systemet udover tekniske sikkerhedsforanstaltninger som kryptering af data, lever op til strenge sikkerhedskrav til den fysiske sikring af datacenteret og hvilke medarbejdere, der har adgang til de pågældende servere. Du kan derfor være trygge ved os. 

 

Se nærmere på quickpay.netog eksempler på andre kendte netbutikker, der også benytter QuickPay.

                                    

Som betalingsindløser benyttervi Clearhaus, der er autoriseret af Finanstilsynet som betalingsinstitut med en pan-europæisk licens. Clearhaus er desuden Visa og Mastercard Principal member, og det er Clearhaus pligt og at servicere og beskytte kunder og netbutikker under enhver transaktion.

 

Se nærmere på clearhaus.com

 

Vi henviser i øvrigt til Forbrugerrådet Tænk, hvor du kan få råd og vejledning om at handle på nettet, ligesom du på hostmaster.dk og Det Centrale Virksomhedsregister kan se registrerings- og virksomhedsoplysninger på HYGGEDANMARK.dk

 

Se nærmere på taenk.dkhostmaster.dkog datacvr.virk.dk

 

HYGGEDANMARK.dk har aktiveret 3D secure på alle transaktioner. 

3D Secure er en ekstra sikkerhedsforanstaltning i forbindelse med e-handelstransaktioner. 3D Secure tilføjer en autentificeringsproces, som har til formål at sikre transaktionen og reducere risiko for svigagtige transaktioner. Autentificeringsmetoden afhænger af den bank, som har udstedt betalingskortet, der avendes til transaktionen.

Autentificeringsmetoden vil kræve, at man som kortholder bekræfter sin identitet - typisk ved at indtaste en kode, man modtager på SMS. Hvis processen er vellykket, bliver betalingen godkendt.


Persondata

 

For at du kan indgå handle med os på HYGGEDANMARK.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores Persondatapolitik for HYGGEDANMARK.dk. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.